مراحل انجام پروژه الکترونیکی (پارت دوم)

مراحل انجام پروژه الکترونیکی و قابل فروش کردن ایده ی الکترونیکی (پارت دوم)

این مقاله قسمت دوم مراحل انجام پروژه الکترونیکی  صنعتی است که به توضیح سه مرحله آخر تبدیل یک ایده به یک محصول قابل عرضه به بازار می پردازد. در قسمت قبل به توضیح چهار مرحله انجام پروژه الکترونیکی شامل :

مرحله اول : انتخاب قطعات اصلی قبل ازساخت پروژه الکترونیکی

مرحله دوم :  طراحی شماتیک مدارساخت پروژه الکترونیکی, شرکت طراحی مدار, طراحی PCB, طراحی برد الکترونیکی

مرحله سوم : تهیه ی لیست قطعات (BOM)

مرحله چهارم : طراحی برد الکترونیکی (pcb)

در ادامه به توضیح سایر مراحل انجام پروژه الکترونیکی می پردازیم؛


ساخت پروژه الکترونیکی, شرکت طراحی مدار, طراحی PCB, طراحی برد الکترونیکیبرای مطالعه قسمت اول این مقاله می توانید “ساخت پروژه الکترونیکی از ایده های شما” را مطالعه فرمایید.


مرحله پنجم : سفارش نمونه اولیه pcb

  تولید نمونه اولیه یی برای انجام پروژه الکترونیکی  شما شامل دو مرحله؛

  • چاپ pcb
  • مونتاژ قطعات

ساخت پروژه الکترونیکی, شرکت طراحی مدار, طراحی PCB, طراحی برد الکترونیکیبر روی آن می شود، که برای این کار توصیه می شود از شرکت های فعال در این حوزه همچون شرکت مرصا استفاده کنید .

البته توجه داشته باشید که ممکن است مونتاژ قطعات در این مرحله به صورت دستی صورت گیرد .

این فرایند بین یک تا دو هفته زمان می برد. برای تخمین هزینه های نمونه سازی اولیه محصول میتوانید فایل طراحی (با پسوند .pcbdoc) را به تلگرام شرکت مرصا ارسال کنید تا همکاران واحد فنی تخمینی از هزینه های تولید محصول شما داشته باشند .


 مرحله ششم : پروگرام کردن میکرو ها

ساخت پروژه الکترونیکی, شرکت طراحی مدار, طراحی PCB, طراحی برد الکترونیکی

در بیشتر محصولات الکترونیکی میکروکنترلر یا میکروپروسسور به عنوان هسته اصلی و مغز تصمیم گیری آن محصول بکار رفته است . همانطور که از اسم این قطعات مشخص است، میکروکنترلرها برای کنترل تولید برد الکترونیکی و میکرو پروسسور برای پردازش داده استفاده می شود .

 

میکروکنترلر درواقع همان میکرو پروسسور است با سرعت، حافظه و تعداد پین کمتر ولی امکانات جانبی بیشتری که ارتباط با دنیای بیرون را میسر می کند. میکروکنترلر نیازی به سیستم عامل ندارند (برخلاف میکرو پروسسر ها که  نیازمند سیستم عامل هستند) و این کاربری آن ها را بسیار ساده می کند.

ساخت پروژه الکترونیکی, شرکت طراحی مدار, طراحی PCB, طراحی برد الکترونیکی

برای مثال اردونیو یک میکروکنترلر پیشرفته است درحالی که Raspberry Pi یک میکرو پروسسور بسیار قوی بر مبنا سیستم عامل است .

زمانی که در انجام پروژه الکترونیکی صنعتی شما از میکروکنترلر و یا میکرو پروسسور استفاده شده باشد نیاز به پروگرام کردن آن ها نیز ایجاد می شود این برنامه اکثرا با زبان رایج “C” نوشته می شود.


مرحله هفتم : تست و عیب یابی پروژه الکترونیکی

ساخت پروژه الکترونیکی, شرکت طراحی مدار, طراحی PCB, طراحی برد الکترونیکیدر اولین نمونه هر محصولی مسلما نمونه آماده و مورد پسند بازار نیست و نیازمند عیب یابی و تولید مجدد است. بنابراین خود را برای روبه رو شدن با مشکلات جدید آماده کنید.

این مرحله یک گام چالش بر انگیز است و تخمین زمان و هزینه مورد نیاز آن کمی دشوار است هر مشکلی که پیش می آید مطمئنا برای شما غیر منتظره خواهد بود. بنابراین یافتن مشکلات نیازمند گذر زمان است و باید قدرت یافتن بهترین راه حل برای برطرف کردن آن ها را داشته باشید.

در نظر بگیرید حتی به روزترین شرکت های طراحی الکترونیک نیز در زمان ارائه یک محصول جدید این مشکلات را پیش روی خواهند داشت.


نتیجه گیری :

ساخت پروژه الکترونیکی, شرکت طراحی مدار, طراحی PCB, طراحی برد الکترونیکی

اگر محصول مورد نظر شما یک پروژه الکترونیکی صنعتی است بی شک دارای پیچیدگی های زیادی خواهد بود که این به معنای افزایش هزینه ، زمان و ریسک کار شما خواهد بود. برای کاهش  ریسک تولید محصول خود توصیه ما انتخاب  یک شرکت طراح الکترونیک  بعنوان مجری پروژه شما است. مسلما تجربه عامل بسیار اثرگذاری در کاهش هزینه ها ، زمان و ریسک پروژه شما خواهد بود . واحد طراحی شرکت مرصا می تواند شما را در انجام پروژه های الکترونیکی همراهی کند. باما تماس بگیرید.


انجام پروژه الکترونیکی توسط شرکت مرصا :

شرکت مرصا صفر تا صد پروژه های الکترونیکی شما را بر عهده میگیرد. شما میتوانید با گروه فنی ما در ارتباط باشید و ایده های خود را در میان بگذارید تا پس از بررسی طراحی پروژه شما را شروع کنند.

ساخت پروژه الکترونیکی, شرکت طراحی مدار, طراحی PCB, طراحی برد الکترونیکی

در حال حاضر به عنوان مدیر تولید خط چاپ و مونتاژ در کارخانه مرصا فعالیت می کنم. مدرک کارشناسی رو در رشته مهندسی رباتیک از دانشگاه صنعتی شاهرود گرفتم و ارشد رو در رشته مدیریت در دانشگاه تهران ادامه دادم. از سال 1396 رسما فعالیتم رو در شرکت مرصا شروع کردم و تجربیات و مطالعات شخصیم رو به اشتراک می گذارم.