سفارش طراحی و تولید مدار محافظ ولتاژ

, ,

طراحی و تولید مدار محافظ ولتاژ (برق)

این مقاله سعی بر توضیح مراحل طراحی و تولید مدار محافظ ولتاژ  (برق) دارد. نوسانات برق از عوامل مهم تهدیدکننده ی بسیاری از لوازم الکتریکی اطراف ماست، که منجر به ایجاد نیاز به محافظ برق یا تثبیت کننده ولتاژ شده است. البته لازم به ذکر است که محافظ ولتاژ با تثبیت کننده (استابلایزر) ولتاژ متفاوت است.

زمانی که ولتاژ برق شهری بالا و یا پائین برود و یا ولتاژ از حدتعریف شده بیشتر باشد مدار محافظ ولتاژ، برق را قطع می کند. برای وصل مجدد برق از یک مدار تاخیر با زمان معین در محافظ برق استفاده شده است.مدار تثبیت کننده ولتاژ علاوه بر قطع ولتاژ در بالاترین یا پایین ترین حد؛ به تثبیت ولتاژ نیز اقدام کرده و در زمانی که ولتاژ برق شهری کم می شود و به الکترو موتور فشار می آورد، با تثبیت ولتاژ، منجر به افزایش طول عمر و راندمان دستگاه می شود.

این عوامل  تهدیدکننده منجر به ایجاد نیاز برای طراحی و تولید مدار محافظ ولتاژ و یا تثبیت کننده ی ولتاژ شده است تا بتوان عواملی همچون افت یا افزایش ناگهانی ولتاژ برق و قطع ناگهانی دستگاه یا نویز هایی که منجر به خراب شدن دستگاه می شوند را کنترل کرد.

به طور کلی طراحی و تولید مدار محافظ ولتاژ و یا تثبیت کننده ولتاژ (برق) شامل چهار بخش است؛

در ادامه به توضیح این بخش ها می پردازیم؛


طراحی مدار محافظ ولتاژ

اولین قدم برای  سفارش طراحی و تولید مدار محافظ ولتاژ، طراحی برد الکترونیکی آن است. در ابتدا باید نوع و مدل مداری که برای تولید مدنظرتان هست را مشخص کنید مثلا؛

  • یک محافظ برق خانگی تک فاز می خواهید یا یک محافظ برق صنعتی سه فاز؟!
  • یک مدار ساده محافظ برق می خواهید یا یک تثبیت کننده (استابلایزر) ولتاژ با دقت بالا؟!
  • مدار محافظ برق شما فقط شامل دوشاخ است یا پورت USB هم در آن درنظر می گیرید؟!

بعد از انتخاب نوع محافظ برق باید به طراحی و ساخت برد الکترونیکی  آن بپردازید. اگر بخواهید طراحی مدار را برون سپاری کنید می توانید برای کسب اطلاع از حدود قیمت طراحی برد مدار محافظ ولتاژ جدول زیر را بررسی نمایید؛

طراحی و تولید مدار محافظ ولتاژ برقالبته این قیمت ها برای ساده ترین حالت هر مدار در نظر گرفته شده است و ممکن است مدار مدنظر شما در بین این رنج قیمت ها تعریف نشود. جهت کسب اطلاع بیشتر از هزینه های طراحی مدار با واحد طراحی مرصا تماس بگیرید.


قاب پلاستیکی محافظ ولتاژ

پس از تکمیل پروسه طراحی و ساخت برد الکترونیکی و آماده شدن فایل آن قبل از ورود به مرحله تولید، بهتر است قاب پلاستکی محافظ برق خود را طراحی کنید، تا اگر محدودیتی در مدل قاب خود دارید بتوانید مدار الکترونیکی محافظ را قبل از تولید تغییر دهید.

در انتخاب قاب محافظ برق، دو راهکار پیش روی شماست که با توجه به شرایط می توانید هریک از آن ها را انتخاب کنید؛

استفاده از قاب های اماده؛

در شرایطی که نیاز به ثبات در بازار دارید و از بازار محصول خود اطمینان لازم را ندارید؛ تولید انبوه کار منطقی ای نیست. در این شرایط توصیه می شود از قاب های آماده استفاده کنید.

قالبسازی و تزریق پلاستیک؛

پس از اطمینان از بازار محصول، مسلما افزایش حجم تولید امری طبیعی خواهد بود. در این شرایط  استفاده از قاب های آماده توجیه نخواهد داشت و قالبسازی پیشنهادی است که مشاوران اقتصادی به شما خواهند داد.

 

  • جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص  هزینه ها و زمان تولید  قالب و یا در یافت کاتالوگ قاب های آماده با واحد قالب سازی شرکت مرصا تماس بگیرید.

تولید مدار محافظ ولتاژ :

بخش تولید شامل سه مرحله زیر است؛

  1. چاپ برد محافظ ولتاژ
  2. تامین قطعات محافظ ولتاژ
  3. مونتاژ قطعات محافظ ولتاژ

 چاپ PCB (برد الکترونیکی)محافظ ولتاژ

چاپ PCB اولین مرحله تولید محافظ ولتاژ(برق) است. پس از اتمام پروسه طراحی فایل نهایی (ترجیحا با پسوند pcbdoc.) را برای تولید ارسال کرده و وارد پروسه تولید می شویم. جهت برآورد قیمت آنلاین PCB محافظ ولتاژ فایل طراحی خود را ارسال فرمایید.

قطعات محافظ ولتاژ

برد محافظ برق شامل قطعاتی است که در انتها لیست آن ها ارایه شده است. این قطعات به دو مدل dip و smd در بازار موجود است. از آنجایی که بازار الکترونیک به سمت استفاده بیشتر از قطعات smd می رود توصیه می شود طراحی و ساخت برد الکترونیکی خود را بر مبنای قطعات smd انجام دهید.لیست قطعات مورد نیاز برای طراحی و ساخت برد الکترونیکی مدار محافظ ولتاژ شامل؛

  • ای سی IM324
  • رله مکانیکی
  • خازن پلی استر
  • دیود
  • مقاومت
  • ترانزیستور
  • فیوز
  • led

مونتاژ قطعات محافظ ولتاژ

پس از تامین قطعات و آماده شدن pcb برای تکمیل پروسه تولید نیاز به مونتاز قطعات الکترونیکی بر روی مدار دارید. در این مرحله با توجه به انتخاب نوع قطعات (dip یا smd) می توانید روش مونتاژ خود را بصورت دستی یا اتومات انتخاب کنید. قطعات dip بیشتر به صورت دستی و با وان قلع مونتاژ می شوند و قطعات smd بصورت اتومات مونتاژ می شوند.جهت کسب اطلاعات بیشتر از روش های مونتاژ می توانید مقاله آشنایی با کارگاه مونتاژ بردهای الکترونیکی را مطالعه نمایید.


بسته بندی نهایی

بسته بندی از مهم ترین مراحلی است که متاسفانه بسیاری از تولیدکنندگان به آن توجه کمتری می کنند. رنگ، مدل و حتی کیفیت بسته بندی محصول شما در جذب مشتری تاثیر فراوانی دارد. پس تاثیر بسته بندی مناسب در فروش محصولتان را دست کم نگیرید.خودتان را جای مشتریانتان بگذارید، در انتخاب بین یک محافظ ولتاژ با بسته بندی قرمز- مشکی و جذاب و یک محافظ ولتاژ در یک جعبه مقوایی معمولی با تفاوت قیمت پایین کدام یک را انتخاب خواهید کرد؟


contact mersa

درصورت تمایل برای کسب اطلاعات بیشتر در حوزه بسته بندی محصول خود با همکاران واحد فنی شرکت مرصا تماس بگیرید.